Noget at samles om

Et stærkt fællesskab giver grobund for et dejligt lokalsamfund, hvor byens borgere har lyst til at mødes. Og i Ulsted er der massere at samles om - både for store og små.

Er du nybagt mor kan du f.eks. glæde dig over din nye guldklump og dele erfaringer med andre mødre i mødregruppen. Ulsted har også 8 forskellige frivillige foreninger med meningsfulde aktiviteter. Der er mulighed for at blive frivillig eller for bare at mødes med andre med samme interesser. Er du ny i byen er foreningslivet også en alletiders mulighed for at få nogen nye bekendtskaber.

Byen samles også til forskellige arrangementer året rundt - bl.a. ser både store og små frem til "Ulsted Event" der er et sommerarrangement i Juni. Ligesom den årlige julefrokost i Ulsted hallen er et stort og glædeligt samlingspunkt for byens borgere.

Vi er et trygt og lille lokalsamfund, men bestræber os altid på at være en by i udvikling og finde nye, spændende arrangementer at samles om. Derfor er alle nye ideer også hjertelig velkomne.

Du kan her læse om de enkelte foreninger samt finde praktiske oplysninger.