Om Ulsted

Hjertelig velkommen

Ulsted er en lille by med store værdier og meget mere at byde på, end man måske umiddelbart tror. Her arbejder vi sammen om at gøre Ulsted til et trygt og dejligt sted at være, bo og leve, for både store og små borgere.

Ulsted er en dejlig tryg by for børnefamilier, hvor der er det meste man har brug for, i en travl hverdag. Her er der plads til at være sig selv og nyde livet i familievenlige og naturskønne omgivelser, tæt på både skov og strand, og uden at være alt for langt væk fra pulserende by- og arbejdsliv i Aalborg. Boligpriserne i Ulsted er lave - så måske får I råd til en ekstra bil, så I nemt kan komme frem og tilbage. Fik vi nævnt, at der er mere end 25 daglige bus-afgange til/fra Ulsted?

Her på siden kan du læse om alt, hvad Ulsted har at byde på. Du kan dermed både læse mere om hvad der er at samles om, hvad der er at give sig til og hvad man kan opleve.

Du kan også læse om Ulsteds historie og finde praktiske informationer og kontaktoplysninger på alt lige fra byens erhvervsliv og institutioner til foreninger og sportsklubber.

I Ulsted sætter vi stor pris på fællesskabet, trygheden  og sammenholdet. Og skulle du få lyst til at blive en del af fællesskabet står vi klar til at byde dig hjertelig velkommen.

FÆLLESSKAB, TRYGHED OG LAVE BOLIGPRISER

Ulsted er en lille by med store værdier – her arbejder vi sammen om at gøre Ulsted til et trygt og dejligt sted at være, bo og leve.

I Ulsted er der plads til at være sig selv og nyde livet i familievenlige og naturskønne omgivelser, tæt på både skov og strand, og uden at være alt for langt væk fra by- og arbejdslivet i Aalborg. Boligpriserne i Ulsted er lave – så måske får I råd til en ekstra bil, så I nemt kan komme frem og tilbage. Fik vi nævnt, at der er mere end 45 daglige bus-afgange til/fra Ulsted?

Overvejer du at blive en del af fællesskabet, kan du på linket til højre se aktuelle boligannoncer i byen.

Vi håber, at du er klar til at blive en del af fællesskabet – vi står klar til at byde dig hjertelig velkommen.

Til salg i Ulsted

Billede af Lucernehaven 48, Ulsted

Lucernehaven 48, Ulsted

Boligareal: 290m²
Værelser: 6
Pris: 2.985.000 kr.